Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

PSRM a anunţat o mobilizare generală a structurilor sale de partid

|versiune pentru tipar||
PSRM / 21 aprilie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, 21 aprilie, conducerea Partidului Socialiştilor a anunţat o mobilizare generală a structurilor sale.

“Stimaţi preşedinţi ai organizaţiilor teritoriale, vă rog să vă mobilizaţi în această situaţie excepţională, să ieşim cu tot activul pentru a lichida urmările dezastrului natural în localităţile voastre şi să ajutăm locuitorii acolo unde este necesar, în primul rând”, s-a adresat preşedintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

“Colegilor de partid şi din organizaţiile Gărzii tinere din Chişinău. Mobilizare generală.

La ora 10.00, toţi cei care se pot deplasa, ne adunăm la oficiile PSRM pe sectoare. Ne îmbrăcăm cât mai gros, luăm cu noi lopeţile. Căutăm drujbe. Vom ajuta locuitorii oraşului la deszăpezirea maşinilor, la strângerea copacilor şi la curăţarea curţilor”, a scris pe reţelele de socializare secretarul executiv, Vlad Batrîncea.

În această dimineaţă, fracţiunea Consiliului Municipal Chişinău a convocat o şedinţă de urgenţă.

“Am convocat o şedinţă de urgenţă a fracţiunii municipale. În timpul şedinţei, consilierii noştri din comisia de profil au discutat cu conducerea Termoelectrica, insistând la o conexiune urgentă a agentului termic în case. În curând va fi creată o linie fierbinte, unde la cererea orăşenilor casele vor fi conectate la agentul termic”, a anunţat preşedintele fracţiunii PSRM în CMC, Ion Ceban.

Sursa: psrm.md

Fracţiunea PSRM solicită examinarea în Parlament a proiectului de lege cu privire la sistemul mixt de vot Curtea de Apel a înregistrat grupul de iniţiativă privind demiterea lui Dorin Chirtoacă