Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Pe 24 septembrie Partidul Socialiştilor va organiza mitinguri şi marşuri în sprijinul iniţiativelor Preşedintelui RM

|versiune pentru tipar||
PSRM / 19 septembrie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, 19 septembrie, a avut loc şedinţa de lucru a conducerii Partidului Socialiştilor (PSRM), în cadrul căreia au fost discutate acţiunile în sprijinul iniţiativelor Preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, care vor avea loc pe data de 24 septembrie în nordul, sudul şi centrul republicii.

La şedinţă s-a decis că mitingurile şi marşurile în sprijinul iniţiativelor prezidenţiale vor avea loc pe 24 septembrie în trei oraşe ale republicii: Bălţi (Piaţa Vasile Alecsandri), Anenii Noi (piaţa din faţa clădirii Consiliului raional), Cahul (Piaţa Independenţei).

Pe ordinea de zi a acţiunilor — susţinerea iniţiativelor Preşedintelui Republicii Moldova care urmau să fie supuse referendumului naţional:

Partidul Socialiştilor invită toţi cetăţenii activi ai republicii să participe la acţiunile de protest. PSRM îndeamnă să susţinem împreună preşedintele ales de popor şi iniţiativele sale ce ţin de protejarea statului, de restabilire a echităţii şi de dezvoltare social-economică a ţării.

Sursa: psrm.md

Declaraţia Partidului Socialiştilor din Republica Moldova cu privire la inadmisibilitatea modificării Constituţiei Republicii Moldova CEC a aprobat data de desfăşurare a referendumului de demitere a lui Chirtoacă