Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

PSRM a depus documentele de înregistrare în calitate de participant în campania de promovare a Referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă

|versiune pentru tipar||
PSRM / 12 octombrie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a depus documentele de înregistrare în calitate de participant în campania de promovare a Referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcţia de Primar general de Chişinău.

Astăzi, 12 octombrie, deputatul în parlament din partea fracţiunii PSRM, Vasile Bolea, a prezentat documentele necesare la Consiliului electoral de circumscripţie din Chişinău.

În cel mult trei zile, Partidul Socialiştilor trebuie să fie înregistrat ca participant la campanie. Din acel moment, PSRM poate începe oficial campania electorală, adică să facă agitaţie pentru revocarea lui Dorin Chirtoacă.

Reamintim că referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcţia de Primar general de Chişinău va avea loc pe 19 noiembrie 2017.

Grupul de iniţiativă privind organizarea referendumului a prezentat peste 5 mii de pagini de încălcări documentate ale lui Dorin Chirtoacă şi celor din anturajul său numai în ultimii ani.

Sursa: psrm.md

Preşedintele Republicii Moldova a declarat importanţa existenţei CSI în interesele tuturor membrilor săi Partidul Socialiştilor a început Campania electorală la referendumul local privind revocarea lui Dorin Chirtoacă