Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Partidul Socialiştilor a început Campania electorală la referendumul local privind revocarea lui Dorin Chirtoacă

|versiune pentru tipar||
PSRM / 13 octombrie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Pe 12 octombrie, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a fost înregistrat în calitate de participant în campania electorală a Referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcţia de Primar general de Chişinău.

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a îndemnat locuitorii Chişinăului să facă alegerea în favoarea capitalei.

“La 19 noiembrie, trebuie să salvăm Chişinăul de dezmăţul, haosul, incompetenţa şi indiferenţa care au dominat în administraţia locală timp de 10 ani. Sînt convins — chişinăuienii vor opta pentru dezvoltare. Iar primăvara, după referendum, vor avea loc alegerile unui nou primar. Vă îndem să lăsăm ambiţiile şi divergenţele ideologice şi identitare — trebuie să salvăm Chişinăul”, a scris şeful statului pe o reţea de socializare.

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a felicitat participanţii din grupul de iniţiativă pentru pregătirea referendumului. “Aţi făcut un lucru productiv. Sunteţi bravo! Ajungem la final. Sunt sigură că la referendum chişinăuienii vor spune «NU Dorin Chirtoacă», iar în primăvară vor alege un nou primar”, a menţionat Zinaida Greceanîi.

Reamintim că referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcţia de Primar general de Chişinău va avea loc pe 19 noiembrie 2017.

Sursa: psrm.md

PSRM a depus documentele de înregistrare în calitate de participant în campania de promovare a Referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă PSRM spune NU excluderii limbii moldoveneşti din Constituţie!