Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Declaraţia PSRM privind circul organizat de PD, PL, PAS, DA şi alţii

|versiune pentru tipar||
PSRM / 26 octombrie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

În ultimele zile, opinia publică din Republica Moldova asistă la un spectacol de prost gust jucat de actuala guvernare şi de Partidul Liberal în scopul protejării Primarului capitalei Dorin Chirtoacă în preajma referendumului de demitere a sa, din 19 noiembrie 2017.

Esenţa acestui spectacol constă în neadmiterea lui Dorin Chirtoacă să participe în campania de promovare a referendumului din 19 noiembrie.

Prin această acţiune sunt urmărite două scopuri:

  1. victimizarea lui Dorin Chirtoacă în speranţa că chişinăuienilor le va fi din nou milă de el şi se vor solidariza cu el;
  2. protejarea lui Dorin Chirtoacă de dezbaterile în cadrul campaniei pentru referendum, care ar fi scos în evidenţă în mod repetat incompetenţa sa şi faptul că, în 10 ani, practic a distrus Chişinăul.

Acest spectacol se înscrie în logica acţiunilor puterii şi ale partidelor pro-europene care boicotează referendumul şi fac tot posibilul pentru păstrarea în funcţie a celui mai incompetent şi corupt primar din toţi cei care au condus capitala până acum.

Amintim şi de această dată că, cu suportul aşa-ziselor partide pro-europene, Dorin Chirtoacă a câştigat prin fraudă ultimele sale două mandate.

Facem apel şi pe această cale la locuitorii capitalei să nu se lase induşi în eroare de acest joc cinic al liberalilor, Partidului Democrat, PASul Maiei Sandu, Da-ul lui Andrei Năstase şi altor partide pretins pro-europene, scopul cărora este conservarea stării de incertitudine şi haos în capitală.

Chişinăul merită o viaţă mai bună şi bazele ei vor fi puse odată cu demiterea, pe 19 noiembrie, a lui Dorin Chirtoacă, primarul care a distrus capitala!

Sursa: psrm.md

PSRM propune lipsirea judecătorilor CC de dubla cetăţenie şi tragerea la răspundere penală Partidul Socialiştilor a anunţat lansarea Campaniei naţionale privind consultarea cetăţenilor în vederea trecerii la republica prezidenţială