Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Zinaida Greceanîi a participat la celebrarea a 100 de ani de la proclamarea Republicii Democratice Moldoveneşti

|versiune pentru tipar||
PSRM / 2 decembrie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a participat la evenimentul festiv dedicat aniversării a 100 de ani de la proclamarea Republicii Democratice Moldoveneşti, care s-a desfăşurat pe 2 decembrie la Palatul Republicii din Chişinău.

Oaspeţii Adunării festive au fost întâmpinaţi de Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

“Astăzi sărbătorim un Centenar de mare simbolism, care ne aminteşte că moldovenii au avut întotdeauna dorinţa de a-şi redobîndi independenţa, de a-şi asigura statalitatea şi de a stăpîni un propriu teritoriu”, a menţionat Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

După şedinţa solemnă, a avut loc premiera episodului II al filmului televizat “Istoria Moldovei” în care este prezentată perioada de la întemeierea Ţării Moldovei, pînă la Acordul de pace de la Bucureşti din anul 1812, filmat sub patronajul Preşedintelui Republicii Moldova.

La evenimentul festiv au participat oficialităţi, reprezentanţi ai societăţii civile, ai corpului diplomatic acreditat în ţară cît şi peste hotare, experţi şi alţi invitaţi din străinătate.

Sursa: psrm.md

Socialiştii au solicitat reducerea tarifului la gaz pentru populaţie PSRM este împotriva adoptării legii care interzice aşa-numita “propagandă rusă”