Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Mesajul de felicitare al Preşedintelui Partidului “Renaştere”, Vadim Nicolaevici Mişin, adresat femeilor din Republica Moldova cu ocazia Sărbătorii Internaţionale a Femeii, 8 Martie

|versiune pentru tipar||
PR / 7 martie 2014
Partidul “Renaştere”

Scumpele noastre femei!

Vă felicit cordial cu ocazia uneia dintre cele mai minutate sărbători de pe Pământ — Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie!

Această zi luminoasă şi plină de bucurie oferă încă o posibilitate pentru a exprima recunoştinţă infinită Femeii, cea care reprezintă întruchiparea frumuseţii, a lumii, dorinţa de a o face mai bună, contribuind enorm la unitatea spirituală a societăţii.

O deosebită admiraţie oferă femeile care reuşesc să combine obligaţiile de mamă cu munca şi participarea la viaţa social-politică din ţara noastră. Ele servesc drept exemplu de răbdare, bunătate şi dragoste altruistă faţă de familie şi Patrie.

Este imposibil să îţi imaginezi partidul nostru, “Renaştere-Возрождение”, fără femei. Fără puterea, responsabilitatea şi devotamentul nelimitat al femeilor faţă de societatea noastră, partidul pur şi simplu nu ar mai fi avut actuala formă. Voi dăruiţi acţiunii noastre comune nu doar timpul şi munca, dar şi o părticică din suflet şi inimă. Anume pentru asta vă mulţumesc mult, inclusiv pentru frumuseţea şi farmecul Dumneavoastră, înţelegerea şi răbdarea de care daţi dovadă şi, desigur, credinţa în victorie.

Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie, este încă un motiv pentru manifestarea unui respect deosebit, admiraţie şi recunoaştere în faţa talentului Dumneavoastră de a combina calităţile unor femei ideale cu responsabilitatea, competitivitatea, înaltele aptitudini organizatorice, calităţile de oameni de afaceri, de care daţi dovadă zilnic în timp ce vă onoraţi cu sinceritate obligaţiile.

În această zi de sărbătoare, vă doresc sănătate de fier şi fericire, bunăstare şi răbdare, bunătate şi căldură în casele Dumneavoastră. Fie ca toate dorinţele Dumneavoastră să se împlinească! Fie ca inspiraţia şi creativitatea Dumneavoastră, datorită cărora viaţa noastră devine mai veselă şi fericită, să nu vă părăsească niciodată!

Deputat în Parlamentul Republicii Moldova,
Preşedintele Partidului “Renaştere -Возрождение”,
Vadim MIŞIN

Sursa: rrm.md

Consiliul Organizaţiei de Femei a Partidului “Renaştere” a sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie Scrisoare deschisă Preşedintelui PCRM, domnului Voronin V.N.