Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Membrii Partidului “Renaştere” îl felicită pe liderul formaţiunii, Vadim MIŞIN, cu ocazia zilei de naştere

|versiune pentru tipar||
PR / 12 martie 2014
Partidul “Renaştere”

Astăzi, 12 martie 2014, Biroul Consiliului Republican, membrii Partidului “Renaştere-Возрождение” îl felicită cordial pe parlamentarul, liderul Partidului “Renaştere-Возрождение”, Vadim MIŞIN, cu ocazia împlinirii a 69 de ani.

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, vicepreşedintele partidului “Renaştere-Возрождение” Oleg Babenco a făcut o declaraţie din numele conducerii formaţiunii. În mesajul său de felicitare, parlamentarul a menţionat că “în prezent, pe arena politică din ţara noastră, cu greu poţi găsi un politician atât de onest, cumsecade, înţelept şi cu viziuni de perspectivă ca Vadim MIŞIN. Deputatul Vadim Nicolaevici se află în postul de răspundere deja de 16 ani şi a arătat că este un luptător viteaz şi activ, care nu-şi schimbă niciodată idealurile sale, fiind mereu la paza drepturilor poporului moldovenesc multinaţional. Ne mândrim cu faptul că Dumneavoastră aţi devenit pentru noi şi pentru mulţi concetăţeni nu doar liderul uneia dintre cele mai puternice formaţiuni de pe partea stânga a eşichierului politic, ci şi un exemplu de viaţă, politic şi de moralitate. Suntem mândri că avem onoarea să lucrăm împreună cu Dumneavoastră şi suntem siguri de succesul activităţii noastre”.

Totodată, vicepreşedintele Partidului “Renaştere-Возрождение” i-a urat multă sănătate omagiatului şi familiei lui, fericire, succes şi victorie în acţiunile pe care le întreprinde.

“Fie ca în casa Dumneavoastră să domnească mereu pacea şi înţelegerea. În inimă să aveţi parte de bunătate, iar în acţiuni să fiţi ghidat de înţelepciune şi echilibru. Nu suntem indiferenţi faţă de prezentul Dumneavoastră şi suntem convinşi că veţi avea parte de victorii în viitor”, a subliniat Oleg Babenco.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Scrisoare deschisă Preşedintelui PCRM, domnului Voronin V.N. Poziţia Consiliului Organizaţiei de Femei a Partidului “Renaştere”