Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Partidul “Renaştere” a organizat o competiţie de StreetBall QUEST

|versiune pentru tipar||
PR / 1 septembrie 2014
Partidul “Renaştere”

O competiţie de StreetBall QUEST a avut loc în perioada 30–31 august sub egida Partidului “Renaştere-Возрождение”.

Astfel de competiţii nu sunt nici pe de parte primele desfăşurate în capitală, însă turneul a ajuns la un nivel mult mai înalt în acest an graţie susţinerii oferite de Partidul “Renaştere-Возрождение” şi implicarea personală a preşedintelui Comisiei pentru drepturile omului şi relaţii interentice, parlamentarului Vadim Mişin.

Trebuie să menţionăm că baschetul este un sport pe care Vadim Mişin l-a îndrăgit încă din anii copilăriei. Astfel, actualul lider al Partidului “Renaştere-Возрождение” a jucat pentru selecţionata şcolii, iar mai apoi s-a numărat printre sportivii care jucau în selecţionata armatei de la Viniţa. Totuşi, cea mai mare impresie, care i-a rămas pentru totdeauna în memorie, este legată de participarea la competiţiile selecţionatei de baschet a Uniunii Sovietice. Vadim Mişin a reuşit să-i vadă cu ochii proprii pe legendarii baschetbalişti: G. Volnov, A. Belov, A. Alaciacian şi pe alţii. Pasiunea pentru baschet a moştenit-o fiul său, dar şi nepoţii care priveau cu plăcere tot ce se întâmpla pe terenul de joc.

În deschiderea competiţiei, Vadim Mişin a declarat în adresa celor prezenţi că “a ajutat cu plăcere organizatorii competiţiei, fiind încântat de faptul că totul a fost organizat cu un mare entuziasm. Este plăcut să vezi că această competiţie se desfăşoară în aer liber, într-o atmosferă plăcută, fără prea multă organizare”. Totodată, liderul Partidului “Renaştere-Возрождение” s-a plâns de indiferenţa monstruoasă a oficialilor din sportul moldovenesc, care nu frecventează astfel de competiţii unde joacă diferite talente ce ar putea duce faima oraşului sau chiar a ţării. Asta în contextul în care mai mulţi tineri din Chişinău, Bender, Bălţi, Cahul şi Orhei au demonstrat un joc frumos.

Vadim Mişin i-a asigurat pe cei prezenţi că va face tot posibilul ca în anul viitor competiţia să atingă un nivel mult mai înalt.

Ulterior, preşedintele Partidului “Renaştere-Возрождение” a avut ocazia să dea startul competiţiei StreetBall QUEST, efectuând prima aruncare la coş. Experienţa sportivă nu l-a dat de gol. Vadim Mişin a marcat un gol impresionant în timp ce sportivii şi suporterii au aplaudat furtunos.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Vadim Mişin şi Oleg Babenco i-au felicitat pe elevi şi studenţi cu ocazia Zilei Cunoştinţelor Partidul “Renaştere” se pregăteşte de alegerile parlamentare