Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Vadim Mişin şi Oleg Babenco i-au felicitat pe elevi şi studenţi cu ocazia Zilei Cunoştinţelor

|versiune pentru tipar||
PR / 1 septembrie 2014
Partidul “Renaştere”

Astăzi, 1 septembrie 2014, preşedintele Partidului “Renaştere-Возрождение”, Vadim Mişin, şi vicepreşedintele formaţiunii, Oleg Babenco, i-au felicitat pe studenţii Universităţii Slavone şi pe elevii de la Liceul “Светоч” cu ocazia Zilei Cunoştinţelor.

Această zi semnifică începutul unei vieţi noi pentru elevii din clasa întâi şi pentru studenţii înmatriculaţi în anul I. Această zi este una deosebită pentru tinerii care fac un pas important pe drumul interesant al cunoştinţelor.

Astăzi, în toate instituţiile de învăţământ din ţară, au avut loc careuri solemne dedicate începutul anului de învăţământ. Totuşi, această dată a fost deosebită şi memorabilă pentru studenţii Universităţii Slavone şi elevii de la Liceul “Светоч” pentru că au fost salutaţi şi felicitaţi de liderii Partidului “Renaştere-Возрождение”, parlamentarii Vadim Mişin şi Oleg Babenco.

În adresarea către studenţi şi elevi, Vadim Mişin le-a urat ca niciun pericol să nu le stea în calea procesului de studii şi să trăiască în pace. Liderul Partidului “Renaştere-Возрождение” i-a asigurat pe tineri că formaţiunea pe care o conduce va face tot posibilul ca să păstreze pacea fragilă din Republica Moldova.

La rândul său, Oleg Babenco le-a garantat că Partidul “Renaştere-Возрождение” va supraveghea atent soarta instituţiilor de învăţământ cu predare în limba rusă şi a tinerilor studioşi care le frecventează. Mai mult, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova s-a arătat disponibil ca în continuare să apere dreptul constituţional care prevede ca tinerii să beneficieze de un proces de studii în limba pe care şi-au ales-o.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

24 august — ziua eliberării Moldovei de sub jugul ocupanţilor fascişti Partidul “Renaştere” a organizat o competiţie de StreetBall QUEST