Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimente

Evenimente ale Mişcării Populare Antimafie (MPA)

Congresul III al Mişcării Populare Antimafie
21 septembrie 2014 | 
Pe 21 septembrie, la Chişinău, şi-a ţinut lucrările Congresul III al Mişcării Populare Antimafie (MPA). În cadrul evenimentului, formaţiunea politică s-a lansat oficial în campania electorală cu Programul “Nicio obligaţiune în afara interesului public”[]

Activitatea internă de partidAlegeri

14 septembrie 2014
În cadrul unui briefing de presă, liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu, însoţit de mai mulţi reprezentanţi ai partidului au lansat campania de colectare a fondurilor pentru Mişcarea Populară Antimafie.

Activitatea internă de partidAlegeri

7 septembrie 2014 | 
Preşedintele Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu a participat la o adunare cu cetăţenii din raionul Căuşeni. La eveniment, au fost prezentate priorităţile Mişcării Antimafie în contextul alegerilor parlamentare şi au fost aduse critici în adresa guvernării.

Activitatea internă de partidAlegeri

26 august 2014 | 
Preşedintele Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu a susţinut o conferinţă de presă cu genericul “Filat a prădat Banca de Economii din Moldova, iar Plahotniuc pe Filat”.

Atitudinea faţă de guvernare

23–31 august 2014
Conducerea Mişcării Antimafie, în frunte cu Sergiu Mocanu a organizat întîlniri cu cetăţenii din raioanele Teleneşti, Leova şi Cimişlia. În cadrul întrevederilor au fost discutate problemele social-politice din ţară şi importanţa alegerilor parlamentare.

Alegeri

Evenimente majore

Arhiva

2014 [35]
2013 [38]
2012 [17]
2011 [9]
Alegeri [17]

Site-uri relevante