Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePpNŢ

Evenimente ale PpNŢ la tema “Alegeri”

24 noiembrie 2010
Partidul “Pentru Neam şi Ţară” şi Mişcarea Antimafie au convocat o conferinţă de presă la Info-Prim Neo în cadrul căreia, liderul antimafie, Sergiu Mocanu a declarat că Vlad Plahotniuc a cumpărat Partidul Democrat în anul 2009, pe care îl controlează pe deplin şi parţial deţine control asupra partidelor din Alianţă prin: Şalaru, Oleinic şi Tănase. “În timpul campaniei am repetat până la primitivism «Nu mafiei», lupta o vom continua şi după 28 noiembrie. Dacă ei vor încerca să ne sfideze din parlament, vă asigur că aceste manifestări se vor termina cu explozii sociale”, a menţionat Sergiu Mocanu.
3 noiembrie 2010
Sergiu Mocanu, liderul Mişcării Antimafie şi primul în lista candidaţilor PPNŢ, a convocat o conferinţă de presă la Infotag, în cadrul căreia a declarat că Vladimir Plahotniuc şi-a pus în slujbă conducerea CCCEC, pe care a asigurat-o cu bani grei pentru ca aceasta să i se subordoneze. Mocanu a prezentat averile a cinci angajaţi ai CCCEC, precizînd că ele se ridică la “milioane de euro, în timp ce veniturile lor legale pe toată perioada de activitate nu depăşesc 50 mii euro”. “Cum este posibil ca din salariul de 3,5 mii lei să-ţi ridici adevărate castele? Vladimir Plahotniuc le-a oferit acestora bani şi i-a pus în slujba sa”, a spus Mocanu, care a precizat că a adunat toate datele despre veniturile şi proprietăţile angajaţilor CCCEC cu foarte mare dificultate, deoarece datele personale ale acestora sînt ascunse. El a menţionat că partidele liberale care au venit la putere după 29 iulie 2009 nu şi-au îndeplinit obligaţiunile faţă de cetăţeni, lăsînd la putere oamenii lui Plahotniuc.
27 octombrie 2010
Partidul Pentru Neam şi Ţară a convocat o conferinţă de presă la Infotag, în cadrul căreia preşedintele organizaţiei teritoriale Buiucani, a Partidului Democrat, Ilie Rotaru, împreună cu circa 150 de membri, au anunţat că părăsesc formaţiunea PD. Rotaru a declarat că susţine principiile şi valorile enunţate de liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu, şi a precizat că în cazul în care i se va propune să adere la această Mişcare o va face.
20 octombrie 2010
Mişcarea Antimafie şi Partidul “Pentru Neam şi Ţară” vor face în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie un “duel” cu mafia, despre aceasta a declarat liderul Mişcării Animafie, Sergiu Mocanu, în cadrul unei conferinţe de presă de la Infotag, la care a fost prezentat programul electoral al Partidului “Pentru Neam şi Ţară”, pe listele căruia la alegeri vor merge membrii Mişcării Antimafie. “Evident că în urma acestui duel cineva nu va mai exista. Noi sperăm că aceasta va fi mafia. Noi nu luptăm cu o mafie abstractă, ci sîntem cei care am dat nume acestei mafii — Vladimir Plahotniuc. Nu este posibil să furi atît şi să nu faci ani de puşcărie”, a spus Mocanu, precizat totuşi că îşi asumă şi riscul de a pierde acest duel. El a menţionat că membrii Partidului “Pentru Neam şi Ţară” îşi propun drept scop să combată fenomenul mafiei, care nu permite Republicii Moldova să devină o ţară democratică.
6 octombrie 2010
Partidul pentru Neam şi Ţară a desfăşurat o conferinţă de presă la Infotag, în cadrul căreia şi-a prezentat platforma cu care va merge în campania pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie cu sloganul “Nu! Mafiei”. “Vom face o campanie gălăgioasă, ca să fim auziţi de toată lumea care vrea să-şi spună un vot de protest”, a declarat Sergiu Mocanu, care este cap de listă al PpNŢ. El a menţionat că întreaga formaţiune pe care o reprezintă are curajul să spună adevărul şi va merge în campania electorală şi va explica oamenilor cine le-a făcut viaţa amară. Unul din candidaţii pe listele PpNŢ, Răzvan Paveliu a menţionat că Mişcarea Antimafie va avea în cadrul campaniei electorale cinci teze: “Mafia conduce cu Moldova”, “Nu putem scăpa de sărăcie, dacă nu scăpăm de mafie”, “AIE protejează mafia, lor le place la putere”, “Politicienii care au promis schimbarea şi nu au făcut nimic nu pot pretinde la voturile Dvs.”, “Acum venim să scoatem Republica Moldova de pe patul de moarte. Jos mafia!”
2 iulie 2009
Partidul “Pentru Neam şi Ţară” a desfăşurat o conferinţă de presă, în incinta Agenţiei de presă “Info-Prim Neo” privind poziţia formaţiunii faţă de alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie.
26 martie 2009
Partidul Politic “Pentru Neam şi Ţară” a desfăşurat o conferinţă de presă, la sediul Agenţiei de presă “Info-Prim Neo”, pe tema: “Retragerea PPNŢ din alegerile parlamentare pentru consolidarea polului democratic”.
9 martie 2009
Partidul politic “Pentru Neam şi Ţară” a convocat o conferinţă de presă la sediul Agenţiei de presă “Info-Prim Neo”, pe tema: “Lansarea formaţiunii în campania electorală pentru alegerile parlamentare 2009”.

Arhiva

2010 [7]
2009 [3]
2008 [2]
Alegeri