Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimentePpNŢ

Evenimente ale PpNŢ la tema “Relaţii interpartinice”

24 noiembrie 2010
Partidul “Pentru Neam şi Ţară” şi Mişcarea Antimafie au convocat o conferinţă de presă la Info-Prim Neo în cadrul căreia, liderul antimafie, Sergiu Mocanu a declarat că Vlad Plahotniuc a cumpărat Partidul Democrat în anul 2009, pe care îl controlează pe deplin şi parţial deţine control asupra partidelor din Alianţă prin: Şalaru, Oleinic şi Tănase. “În timpul campaniei am repetat până la primitivism «Nu mafiei», lupta o vom continua şi după 28 noiembrie. Dacă ei vor încerca să ne sfideze din parlament, vă asigur că aceste manifestări se vor termina cu explozii sociale”, a menţionat Sergiu Mocanu.
17 noiembrie 2010
Partidul “Pentru Neam şi Ţară” şi Mişcarea Antimafie au convocat o conferinţă de presă la Info-Prim Neo în cadrul căreia, liderul antimafie, Sergiu Mocanu a declarat că Vlad Plahotniuc a pregătit 20 de milioane de euro pentru funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova, iar pe 15 noiembrie 2010, Partidul Democrat a luat decizia ca omul de afaceri să apară pe lista democraţilor pentru alegeri. Totodată, Mocanu a prezentat fotografii cu o platformă de aterizare a elicopterelor, pe clădirea Global Business Center, unde îşi are sediul Vlad Plahotniuc, şi a spus că în cazul în care PDM va pierde alegerile, omul de afaceri ar plănui să plece din ţară. De asemenea, Sergiu Mocanu a subliniat că, deşi mai devreme se spunea că Mişcarea Antimafie face jocul comuniştilor sau a premierului Vlad Filat, echipa care îl însoţeşte este un detaşament de sacrificiu, care nu are nicio înţelegere de culise cu nimeni.
27 octombrie 2010
Partidul Pentru Neam şi Ţară a convocat o conferinţă de presă la Infotag, în cadrul căreia preşedintele organizaţiei teritoriale Buiucani, a Partidului Democrat, Ilie Rotaru, împreună cu circa 150 de membri, au anunţat că părăsesc formaţiunea PD. Rotaru a declarat că susţine principiile şi valorile enunţate de liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu, şi a precizat că în cazul în care i se va propune să adere la această Mişcare o va face.
6 octombrie 2010
Partidul pentru Neam şi Ţară a desfăşurat o conferinţă de presă la Infotag, în cadrul căreia şi-a prezentat platforma cu care va merge în campania pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie cu sloganul “Nu! Mafiei”. “Vom face o campanie gălăgioasă, ca să fim auziţi de toată lumea care vrea să-şi spună un vot de protest”, a declarat Sergiu Mocanu, care este cap de listă al PpNŢ. El a menţionat că întreaga formaţiune pe care o reprezintă are curajul să spună adevărul şi va merge în campania electorală şi va explica oamenilor cine le-a făcut viaţa amară. Unul din candidaţii pe listele PpNŢ, Răzvan Paveliu a menţionat că Mişcarea Antimafie va avea în cadrul campaniei electorale cinci teze: “Mafia conduce cu Moldova”, “Nu putem scăpa de sărăcie, dacă nu scăpăm de mafie”, “AIE protejează mafia, lor le place la putere”, “Politicienii care au promis schimbarea şi nu au făcut nimic nu pot pretinde la voturile Dvs.”, “Acum venim să scoatem Republica Moldova de pe patul de moarte. Jos mafia!”
26 martie 2009
Partidul Politic “Pentru Neam şi Ţară” a desfăşurat o conferinţă de presă, la sediul Agenţiei de presă “Info-Prim Neo”, pe tema: “Retragerea PPNŢ din alegerile parlamentare pentru consolidarea polului democratic”.
12 februarie 2008
Mişcarea Social-Politică “Pentru Neam şi Ţară” a convocat o conferinţă de presă, în incinta INFOTAG, pe tema: “Demascarea iniţiativelor populiste a unor lideri politici din Moldova”.

Arhiva

2010 [7]
2009 [3]
2008 [2]
Relaţii interpartinice