Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimente

Evenimente ale Platformei “Demnitate şi Adevăr” (PPPDA)

Congresul II Extraordinar al Partidului “Platforma Demnitate şi Adevăr”
5 februarie 2017 | 
La 5 februarie 2017 şi-a ţinut lucrările Congresul II Extraordinar al Partidului “Platforma Demnitate şi Adevăr”. În cadrul congresului a fost adoptat noul Statut al formaţiunii, a fost elaborat şi adoptat Programul PDA, a fost aleasă prin vot democratic noua componenţă a Consiliului Politic Naţional şi a Biroului Politic Permanent[]

Activitatea internă de partid

8 iunie 2016 | 
În cadrul unei conferinţe de presă, liderul PDA, Andrei Năstase, a îndemnat formaţiunile politice reformatoare şi antioligarhice să iniţieze discuţiile pentru desemnarea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale. De asemenea, PDA le propune partidelor să elaboreze strategiile pentru declanşarea alegerilor parlamentare anticipate concomitent cu cele prezidenţiale.

AlegeriRelaţii interpartinice

24 aprilie 2016 | 
Partidul “Demnitate şi Adevăr” a organizat un protest de amploare la Chişinău, unde a cerut demisia guvernării şi alegeri parlamentare anticipate, tragerea la răspundere a celor care au comis jaful din sectorul bancar şi pedeapsă penală pentru Vlad Plahotniuc.

Atitudinea faţă de guvernareDrepturile şi libertăţile omului

31 martie 2016 | 
În cadrul unei conferinţe de presă, conducerea Platformei “Demnitate şi Adevăr” a anunţat că vor acţiona în judecată Comisia Electorală Centrală pentru faptul că instituţia a respins cele 400 mii de semnături colectate în perioada noiembrie 2015 – martie 2016 de grupul de iniţiativă al PDA, pentru desfăşurarea unui referendum constituţional privind alegerea şi demiterea şefului statului, reducerea numărului de deputaţi şi limitarea imunităţii acestora.

AlegeriAtitudinea faţă de guvernareDrepturile şi libertăţile omului

Congresul Extraordinar al Partidului Forţa Poporului
13 decembrie 2015
Pe 13 decembrie 2015, la Chişinău, şi-a ţinut lucrările Congresul Extraordinar al Partidului Forţa Poporului. Sarcina de bază a congresului a fost modificarea denumirii partidului, alegerea noilor organe de conducere şi aprobarea modificărilor în statutul şi programul partidului[]

Activitatea internă de partid

Evenimente majore

Arhiva

2017 [1]
2016 [3]
2015 [1]
2014 [1]
2013 [1]