Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiComune

Ieri în Chisinau, azi în satul tau

|versiune pentru tipar||
AMNPDMPSL / 8 octombrie 2004
Blocul “Moldova Democrată” desfăşoară o activitate intensă în vederea creării structurilor sale teritoriale, o etapă extrem de importantă, responsabilă şi aşteptată de liderii locali care au lansat iniţiativa de consolidare a forţelor democratice din ţară.

Pînă în septembrie curent, membrii şi simpatizanţii partidelor constituante ale Blocului “Moldova Democrată” au fost întruniţi în 38 de organizaţii teritoriale, municipale şi raionale (inclusiv în U.T.A. Găgăuzia şi Transnistria), care, la rîndul lor, au creat structuri similare practic în fiecare localitate a republicii.

Reieşind din necesitatea promovării unei activităţi politice dinamice, convingătoare, şi competitive, au fost organizate un şir de seminare pentru activul BMD, scopul cărora a fost instruirea liderilor organizaţiilor raionale în vederea planificării şi organizării activităţii politice în funcţie de specificul fiecărei localităţi, identificării modalităţilor de prezentare a mesajului electoral al BMD. În cadrul unui schimb de opinii cu activiştii locali, dnii Serafim Urechean, Dumitru Braghiş, Veaceslav Untilă, Dumitru Diacov şi Oleg Serebrean au menţionat că succesul BMD în viitoarea campanie electorală va depinde de sincronizarea obiectivelor strategice ale conducerii Blocului cu acţiunile tactice întreprinse pe parcursul întregii perioade de structurile locale.

/Opinia, an. I, nr. 26, 5–11 octombrie 2004/
Comunicat de presă al Blocului “Moldova Democrată” Notificare pe marginea declaraţiilor false ale Producătorului general al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania “Teleradio-Moldova”