Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiComune

Acţiune comună la Bălţi a OT ale PLDM, PL şi AMN

|versiune pentru tipar||
PLPLDMAMN / 26 iulie 2009

La 26 iulie, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova a organizat o acţiune comună cu tinerii din Partidul Liberal şi Alianţa “Moldova Noastră” în municipiul Bălţi.

Membrii organizaţiilor de tineret ale Opoziţiei Unite au manifestat paşnic în centrul oraşului, purtînd pancarde, pe care erau inscripţionate mesajele: “Împreună pentru Moldova”, “Tinerii sunt viitorul! Votează opoziţia, salvează poporul!”, “Молодость и свобода — будущее Молдовы”. De asemenea, tinerii au purtat drapele cu însemnele formaţiunilor politice din care fac parte. Marşul a finalizat cu depunerea de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt.

Ulterior, tinerii din cele trei partide parlamentare de opoziţie au mers în Piaţa Vasile Alecsandri, au discutat cu alegătorii bălţeni şi au repartizat materiale informaţionale ale celor trei partide. Tinerii au adresat un apel către cei prezenţi de a participa la alegerile din 29 iulie 2009 şi a vota pentru libertate şi democraţie, pentru viitorul european al Republicii Moldova!

UCM şi PSD vor pleda pentru o reevaluare critică a tot ce s-a făcut ilegal în activităţile de privatizare a proprietăţii de stat Să valorificăm şansa istorică!