Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiComune

Consiliul Coaliţiei de Guvernare s-a întrunit într-o şedinţă de lucru dedicată subiectelor curente de pe agenda politică

|versiune pentru tipar||
PDMPL / 12 octombrie 2016

Consiliul Coaliţiei de Guvernare s-a întrunit pe 11 octombrie 2016 într-o şedinţă de lucru dedicată subiectelor curente de pe agenda politică. Au fost prezenţi reprezentanţii tuturor grupurilor componente ale Coaliţiei — PDM, PL şi deputaţii independenţi.

Participanţii la şedinţă au discutat aspecte diverse legate de organizarea Serviciului Vamal, de creditul BERD pentru Î.S. Calea Ferată, precum şi propuneri privitoare la mai buna administrare a finanţelor publice în ţară. În cadrul discuţiilor s-a cerut continuarea combaterii ferme a contrabandei, urmând ca Serviciul Vamal să prezinte un raport de progres în acest sens.

S-a vorbit, de asemenea, despre priorităţile Coaliţiei de guvernare pentru următoarele şedinţe plenare ale Parlamentului.

Consiliul Coaliţiei de Guvernare şi-a exprimat susţinerea pentru Guvern, subliniind că prioritatea momentului este crearea tuturor condiţiilor pentru semnarea Acordului cu FMI în această toamnă.

Sursa: www.pdm.md

Declaraţie comună cu privire la perspectiva alegerilor prezidenţiale Declaraţia comună a Preşedintelui PPDA, Andrei Năstase, Preşedintelui PAS, Maia Sandu, Preşedintelui PLDM, Viorel Cibotaru, şi a expertului în problema transnistreană, Oazu Nantoi