Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Mihai Godea şi Nicolae Timofti au analizat oportunităţile de alegere a şefului statului

|versiune pentru tipar||
PAD / 13 martie 2012 | 
Partidul Acţiunea Democratică

Nicolae Timofti, candidatul la funcţia de peşedinte al Republicii Moldova a avut astăzi, 13 martie 2012, consultări cu Mihai Godea, Preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.În cadrul întrevederii a fost discutată posibilitatea de participare a lui Mihai Godea la alegerea şefului statului pe data de 16 martie 2012.

“Am avut un schimb de păreri despre situaţia din ţară, despre felul în care decurg actualele alegeri prezidenţiale. L-am felicitat pe domnul Timofti pentru curajul de care a dat dovadă în această situaţiie, în care nu există nici o garanţie” a declarat Mihai Godea în cadrul briefingului de presă susţinut după consultări.

Preşedintele PAD a precizat că decizia finală cu privire la alegerile din 16 martie 2012, va fi luată mâine, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Central al partidului.

“Discuţiile din cadrul Biroului Permanent Central vor fi largi, vor privi lucrurile în profunzime şi decizia va fi luată în cunoştinţă de cauză şi nu va fi una emotivă. Vor fi puse cap la cap toate lucrurile”, a subliniat Mihai Godea.

Sursa: www.padm.md

Luare de cuvînt a deputatului Mihai Godea, în cadrul dezbaterii Hotărîrii nr. 328 din 16.02.2012 privind stabilirea datei alegerii Preşedintelui Republicii Moldova AIE şi-a asumat 10 angajamente la solicitarea PAD