Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

A fost constituită organizaţia teritorială Sângerei a Partidului Acţiunea Democratică

|versiune pentru tipar||
PAD / 30 aprilie 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Duminică, 29 aprilie 2012, a fost constituită organizaţia teritorială Sângerei a Partidului Acţiunea Democratică (PAD).

În cadrul lucrărilor conferinţei de constituire, au fost alese organele de conducere a organizaţiei teritoriale Sângerei a PAD. Preşedinte al organizaţiei a devenit consilierul raional Ion Roşca.

Alţi 2 consilieri raionali, Ghenadie Condrat şi Grigore Manole, au fost aleşi în calitate de vice-preşedinţi ai organizaţiei teritoriale Sangerei a Partidului Acţiunea Democratică.

Amintim că cei trei consilieri raionali, împreună cu alţi 28 de consilieri locali din raionul Sângerei şi alte peste 180 de persoane, au părasit anterior rândurile PDM, iar pe 4 aprilie au aderat la Partidul Acţiunea Democratică.

Ulterior, la 5 aprilie 2012, consilierii raionali Ghenadie Condrat, Grigore Manole şi Ion Roşca, deja în calitate de membri ai Partidului Acţiunea Democratică, au creat fracţiunea PAD în Consiliul Raional Sângerei. Astfel, raionul Sângerei a devenit primul raion din Republica Moldova în care organizaţia teriotorială a PAD beneficiază de o fracţiune raională, constituită.

Serviciul de presă al PAD
Sursa: www.padm.md

Alocuţiunea deputatului Mihai Godea, în cadrul dezbaterii raportului de activitate a Guvernului pentru anul 2011, rostită la 27 aprilie 2012 Declaraţie Politică a Partidului Acţiunea Democratică, citită de către Mihai Godea în Parlamentul Republicii Moldova la 3 mai 2012