Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Partidului Acţiunea Democratică îşi întăreşte rândurile la Sângerei

|versiune pentru tipar||
PAD / 4 aprilie 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Astăzi, 4 aprilie 2012, Partidul Acţiunea Democratică a acceptat oficial în rândurile sale consilierii raionului Sângerei Ion Roşca, Ghenadie Condrat şi Grigore Manole, pe cei 28 de consilieri locali din acelaşi raion şi pe cei peste 180 de foşti membri ai Partidului Democrat din Moldova. O delegaţie a acestora s-a întâlnit astăzi cu membri ai conducerii PAD, la sediul central al partidului.

“Apreciem curajul şi principialitatea de care a dat dovadă această echipă unită care a demisionat din cadrul unei formaţiuni aflate la guvernare, cu larg acces la resursele administrative, pentru a adera la un partid aflat în opoziţie dar care în schimb corespunde cerinţelor lor morale.” a subliniat preşedintele PAD, Mihai Godea care a precizat că, în ultimele săptămâni, echipa PAD a avut discuţii ample cu acest grup remarcabil de oameni şi a observat cu satisfacţie consecvenţa lor şi responsabilitatea faţă de alegătorii pe care îi reprezintă.

Potrivit liderului PAD, reacţia oficială a conducerii PDM vizavi de decizia foştilor lor colegi de la Sângerei, este regretabilă iar faptul că se grăbesc să denigreze un grup însemnat de aleşi locali care au figurat pe listele electorale ale PD, scade în primul rând credibilitatea propriului lor partid.

“Noi considerăm gestul echipei de la Sângerei drept unul firesc şi legitim şi care face parte din concurenţa politică sănătoasă între partidele democratice, unde de data asta au câştigat cu adevărat principiile şi valorile.” a concluzionat Mihai Godea.

În timpul apropiat, la Sângerei, va fi organizată Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Acţiunea Democratică iar raionul Sângerei va fi primul raion din Republica Moldova care va beneficia de o fracţiune raională a Partidului Acţiunea Democratică.

Sursa: www.padm.md

Liderii PAD şi reprezentanţii AIE dezbat propunerile din primul angajament comun PAD declanşează crearea Ministerului Relaţiilor cu Diaspora şi Reintegrării Migranţilor