Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

PAD şi-a consolidat echipa la Nisporeni

|versiune pentru tipar||
PAD / 23 iulie 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Duminică 22 iulie 2012, la Nisporeni s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Nisporeni a Partidului Acţiunea Democratică.

Peste 100 de persoane dintre care majoriatea ex-membri ai artidului AMN, reprezentanţi ai 2/3 din localităţiele raionului, au ales noua conducere a Organizaţiei.

Astfel, preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Nisporeni a PAD a devenit Petru Ionel, ex-vice-preşedinte al Organizaţiei Teritoriale AMN, iar Secretar a devenit Nicolae Dosca, ex-secretar al Organizaţiei Teritoriale AMN.

Prezent la eveniment, Mihai Godea, a declarat că în pofida presiunilor care se fac asupra membrilor PAD din Nisporeni, aceştia au demonstrat o dată în plus că sunt o echipă unită care poate face faţă oricărei situaţii.

În cadrul conferinţei delegaţii au avut parte de o discuţie sinceră şi constructivă cu conducerea partidului, în timpul căreia Preşedintelui PAD Mihai Godea, i-au fost puse mai multe întrebări vizavi de situaţia social-politică din ţară. Totodată, membrii OT Nisporeni, i-au solicitat lui Mihai Godea să înainteze mai multe interpelări în Parlament care ţin de domeniile Ocrotirii Sănătăţii, Asistenţei Sociale, Reforma Justiţiei şi situaţia gravă din agricultură.

De menţionat că în susţinerea membrilor OT Nisporeni la conferinţa de duminică au participat şi colegii din Organizaţiile Teritoriale Călăraşi şi Ungheni.

Sursa: www.padm.md

Declaraţie privind compromiterea procesului de selectare a candidaţilor pentru funcţia de judecător la CEDO Poziţia Partidului Acţiunea Democratică faţă de Referendumul din 29 iulie 2012 din România