Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Partidul Comunist din Ucraina susţine lupta pentru păstrarea simbolurilor sovietice în Moldova

|versiune pentru tipar||
PCRM / 26 iulie 2012
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Partidul Comunist din Ucraina susţine lupta pentru păstrarea simbolurilor sovietice în Moldova. Despre aceasta se menţionează în telegrama trimisă de liderul PCU şi preşedintele fracţiunii comuniştilor în Rada Supremă, Piotr Simonenko, adresată preşedintelui Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin.

Partidul şi fracţiunea sa parlamentară îşi exprimă “solidaritatea frăţească internaţională cu PCRM şi susţinătorii acestuia în lupta sa împotriva tentativelor regimului de guvernământ de a interzice simbolurile comuniste, împotriva persecutării cetăţenilor pentru convingerile lor politice”.

“Vă admirăm curajul cu care luptaţi pentru drepturile social-economice ale muncitorilor, pentru democraţie şi suveranitatea poporului, şi nu avem nicio îndoială că orice încercare a alianţei de guvernare antipopulare de a se răfui cu PCRM sunt sortite eşecului! Suntem convinşi că poporul moldovenesc va susţine activ Partidul Comuniştilor din republica Moldova. Fără luptă nu există Victorie!”, se subliniază în document.

Sursa: www.pcrm.md

Locuitorii satului Elizavetovca apără “secera şi ciocanul” Astăzi a avut loc întrevederea preşedintelui PCRM, Vladimir Voronin cu ministru-adjunct de externe al Federaţiei Ruse, Grigori Karasin