Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PD a exclus din rîndurile partidului doi dintre consilierii care au votat pentru candidatura PCRM la funcţia de Preşedinte al Consiliului Raional din Anenii Noi

|versiune pentru tipar||
PDM / 9 iulie 2011 | 
Partidul Democrat din Moldova

PD a exclus din rîndurile partidului doi dintre consilierii care au votat pentru candidatura PCRM la funcţia de Preşedinte al Consiliului Raional din Anenii Noi. Despre aceasta a fost declarat în cadrul unui briefing organizat de Partidul Democrat astăzi, 9 iulie. “În regim de urgenţă a fost convocată şedinţa biroului organizaţiei teritoriale a Partidului Democrat, la care a fost luată decizia de a exclude aceşti 2 consilieri din Partidul Democrat. PDM reiterează poziţia fermă privind constituirea alianţelor democratice la nivel raional şi cheamă partenerii de alianţă la urgentarea semnării unui acord în acest sens.” a declarat vicepreşedintele Partidului Democrat, Igor Corman, în cadrului briefingului.

Astăzi a avut loc sedinţa Consiliului Raional la Anenii Noi. La această sedinţă urmau să fie ridicate mandatele consilierilor raionali şi să fie constituite fracţiunile conform înţelegerilor în cadrul AIE.

Contrar acestor înţelegeri la ordinea zilei a fost introdus subiectul alegerii Preşedintelui raionului. Printre consilierii care au votat pentru preşedintele Consiliului Raional au fost şi doi dintre cei patru consileri PDM din Consiliul Raional Anenii Noi.

Sursa: www.pdm.md

PDM condamnă încercările de a discredita procesul de aderare la PDM a consilierilor locali, în special în raionul Nisporeni Reacţia PDM la declaraţiile lui V. Filat