Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu: Fiecare partid este puternic prin organizaţiile sale teritoriale, prin calitatea oamenilor

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 iunie 2012
Partidul Democrat din Moldova

“Fiecare partid este puternic prin organizaţiile sale teritoriale, prin calitatea oamenilor. Anume din acest considerent Partidul Democrat a început implementarea reformei de la organizaţiile locale, prin fortificarea lor”, a declarat liderul PDM, Marian Lupu, în cadrul Forumului organizaţiei raionale din Cimişlia, la care au fost înmânate carnetele de partid pentru aproximativ 450 de persoane.

“Astăzi, dăm dovadă de consolidare, pentru că acest principiu este caracteristic Partidului Democrat, iar venirea oamenilor noi în partid vorbeşte de la sine în favoarea acestui deziderat”, a spus Marian Lupu, care a precizat că atingerea scopurilor fixate de PDM în cadrul Congresului este de o importanţă majoră nu doar pentru partid, dar şi pentru ţară. “Noi mai avem încă partide de extremă, care înveninează minţile oamenilor şi creează o ambianţă războinică în societate. Partidul Democrat şi-a propus să formeze o platformă de echilibru, toleranţă, pentru a pleca de la războaie identitare şi pentru consolidarea eforturilor pe probleme cheie ale societăţii, din domeniul economic şi social. Deja avem un pachet de iniţiative legislative, pe care le vom promova, în cel mai scurt timp, în cadrul Parlamentului”, a punctat preşedintele PDM.

“La Congres a fost pus accent pe conţinut, am adoptat decizii importante atât din punct de vedere ideologic, cât şi funcţional. Acum, este important cum le implementăm, iar cel mai important e să avem sprijinul organizaţiilor”, a menţionat vicepreşedintele PDM, deputatul Igor Corman.

Andrei Coadă, preşedintele organizaţiei de tineret a PDM din raionul Cimişlia, a remarcat că mulţi dintre cei care şi-au primit astăzi carnetele de partid sunt persoane tinere, sub 35 de ani, care îşi leagă speranţele de Partidul Democrat.

Forumul de la Cimişlia a reunit peste 900 de democraţi — lideri locali, reprezentanţi ai formaţiunii din alte organizaţii raionale.

La eveniment au mai luat cuvântul, pe rând, lideri raionali şi locali, care au vorbit în susţinerea modernizării partidului.

Centrul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Vlad Plahotniuc: Fracţiunea PDM va promova un set de iniţiative legislative din domeniul social-economic Copiii din orfelinatele şi din familii nevoiaşe au primit în dar jucării şi cărţi, colectate de către PDM în cadrul campaniei “Zâmbete pentru copii”