Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Copiii din orfelinatele şi din familii nevoiaşe au primit în dar jucării şi cărţi, colectate de către PDM în cadrul campaniei “Zâmbete pentru copii”

|versiune pentru tipar||
PDM / 2 iulie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Copiii din orfelinatele Republicii Moldova şi din familii nevoiaşe din mai multe localităţi ale ţării au primit în dar jucării şi cărţi, colectate de către Partidul Democrat din Moldova în cadrul campaniei “Zâmbete pentru copii”.

Acţiunea a demarat pe 1 iunie, când în toate sediile PDM din ţară s-au înfiinţat centre de colectare, unde membrii partidului, dar şi cetăţeni neafiliaţi politic, au adus jucării şi cărţi pentru copiii din categoriile social-vulnerabile.

La campania democraţilor au participat sute de oameni din toate raioanele ţării, pe tot parcursul lunii iunie. O parte dintre jucăriile şi cărţile colectate în cadrul campaniei “Zâmbete pentru copii” au fost deja distribuite: în orfelinatul Preasfinţitul Iosif din Chişinău, în orfelinatul din Cinşeuţi, raionul Rezina, în Centrele “Maternal”, “Copiii străzii”, “Copii cu dezabilităţi” din raionul Cahul, la copiii de la grădiniţa nou-deschisă din satul Sauca, raionul Ocniţa, la copiii din familii social-vulnerabile din satele Ruseştii-Noi şi Nimoreni, precum şi la grãdiniţa din Nimoreni, raionul Ialoveni.

“Le mulţumim tuturor oamenilor cu inimă, care au răspuns apelului nostru de a oferi un zâmbet copiilor nevoiaşi. PDM este un partid care priveşte în viitor: îi susţine pe copii şi este solidar cu cei nevoiaşi”, a declarat secretarul general al PDM, Constantin Botnari, coordonatorul campaniei sociale iniţiate de PDM la nivel naţional.

Alte jucării urmează să fie oferite, zilele următoare, în orfelinate, case de copii, grădiniţe şi familiilor nevoiaşe din ţară. De asemenea, în multe centre raionale din ţară, colectarea jucăriilor va continua pe toată perioada verii.

Centrul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Fiecare partid este puternic prin organizaţiile sale teritoriale, prin calitatea oamenilor Jucării şi inventar sportiv au ajuns la orfelinatul de la Făleşti