Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Jucării şi inventar sportiv au ajuns la orfelinatul de la Făleşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 iulie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Campania “Zâmbete pentru copii”, iniţiată de Partidul Democrat din Moldova, a ajuns la orfelinatul din oraşul Făleşti, unde democraţii de la Bălţi au transmis cadourile colectate în cadrul campaniei.

Jucăriile, inventarul sportiv, dulciuri şi fructe au ajuns la copii de la orfelinat. Sărbătoarea a culminat cu un program în promovarea unui mod sănătos de viaţă special pregătit de Tinerii Democraţi, care au inclus: jocuri de carate, întreceri la volei, baschet şi fotbal.

“Ţinând cont de faptul că această activitate şi-a luat startul în perioada când am petrecut şi conferinţa municipală, despre iniţiativă au fost anunţaţi şi delegaţii organizaţiilor primare a PDM Bălţi. Impactul a fost unul foarte pozitiv, deoarece ne-a permis să colectăm surse suficiente pentru ca surpriza pregătită pentru copii orfani din oraşul Făleşti să fie una deplină. În coordonare cu conducerea orfelinatului, concomitent, au fost procurate lucruri utile şi necesare pentru copii plasaţi în această instituţie. Acolo, ne-a întâmpinat şi a participat la activitate preşedinta Organizaţiei raionale PDM Făleşti, Brînzari Iraida”, a spus preşedinta ORM PDM Bălţi, Cecilia Graur.

“Bucuria şi emoţiile pe care le-au emanat copii din acest orfelinat ne-a făcut să conştientizăm că scopul acestei campanii a fost atins. Nu a rămas decât să muncim în continuare pentru a mai colecta surse şi către 1 septembrie să venim cu un suport de rechizite şcolare”, a adăugat Cecilia Graur.

Sursa: www.pdm.md

Copiii din orfelinatele şi din familii nevoiaşe au primit în dar jucării şi cărţi, colectate de către PDM în cadrul campaniei “Zâmbete pentru copii” Aproximativ 1300 de noi membri ai Organizaţiei PDM Edineţ au primit carnetele de partid de la preşedintele formaţiunii, Marian Lupu