Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Ziua Internaţională a Copiilor la Cahul

|versiune pentru tipar||
PDM / 4 iunie 2012
Partidul Democrat din Moldova

De 1 iunie, copii din oraşul Cahul au avut parte de o sărbătoare pe cinste, organizată de Tineretul Democrat din Cahul, tinerii fiind susţinuţi de seniorii Organizaţiei Raionale a PDM.

Acţiunea care a avut loc în parcul “Grigore Vieru” din Cahul a avut ca scop aducerea zâmbetelor şi bunei dispoziţii atât pe chipurile copiilor, cât şi a părinţilor. Copii au fost implicaţi in jocuri distractive şi pentru ca era sărbătoarea lor, nici un micuţ nu a rămas fără premiu: baloanele, îngheţata şi sucurile oferite copiilor le readucea rapid energia pentru noi jocuri şi distracţii.

“Copiii sunt bogăţia şi viitorul nostru. Echipa TD PDM se bucură că în această zi a putut fi alături de micii noştri cetăţeni. Ne dorim ca fiecare zi din viaţa lor să fie la fel de plina de emoţii pozitive cum a fost în ziua de 1 iunie”, a menţionat Drangoi Sergiu, preşedintele organizaţiei de tineret a PDM din or. Cahul.

Sursa: www.pdm.md

PDM demarează campania “Zâmbete pentru copii” Steaua Chişinăului — Steaua Moldovei: marele premii pentru performanţă au fost oferite de Vlad Plahotniuc