Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPMUEM

Vladimir Ţurcan: Cifra de 4500 de membri ai PMU, care sunt gata să plece la PD este exagerată

|versiune pentru tipar||
PMUEM / 16 martie 2011
Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова”

Eugen Nichiforciuc a părăsit Partidul “Moldova Unită” pentru că în ultimele două luni nu i-a fost achitat salariul. Iar cifra de 4 mii şi jumătate de membri ai formaţiunii care sunt gata să plece la Partidului Democrat este exagerată. Declaraţiile au fost făcute pentru Publika TV de către liderul Partidului “Moldova Unită”, Vladimir Ţurcan.

“Consiliul partidului într-adevăr nu a fost convocat după alegeri. Acesta se va întruni la sfârşitul săptămânii, mai exact sâmbătă. La reuniune vom discuta despre participarea partidului la alegerile locale şi rezultatul consultărilor purtate inclusiv cu domnul Diacov în legătură cu oferta sa”, a menţionat Ţurcan.

Ieri, membrul Biroului Politic al Partidului “Moldova Unită”, Eugen Nichiforciuc, a anunţat că 22 de filiale din ţară ale formaţiunii au decis să adere la Partidul Democrat. El a mai declarat că de la “Moldova Unită” au plecat 4.500 de membri din totalul de 7.500.

Sursa: www.moldovaunita.md

Vladimir Ţurcan: Actualii deputaţi nu pot găsi un compromis convenabil pentru întreaga societate Rezoluţia şedinţei Consiliului Republican al Partidului “Moldova Unita”