Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Un an de activitate a Reţelei Femeilor pentru Democraţie din Moldova

|versiune pentru tipar||
PL / 5 martie 2012
Partidul Liberal

Recent, la Chişinău, a avut loc evenimentul de totalizare a unui an de activitate a Reţelei Femeilor pentru Democraţie din Moldova. La eveniment au participat co-fondatorii WDN Moldova, Eugenia Iurco, Cristina Boaghi ş.a., reprezentanţi ai misiunilor diplomatice, ai Parlamentului şi Guvernului, membri ai ONG-urilor şi experţi în dimensiunea de gen.

În debutul manifestării, a fost prezentat raportul de activitate a reţelei pentru anul 2011, obiectivele şi acţiunile realizate, priorităţile strategice ale reţelei fixate pentru perioada 2012–2013, precum şi modalitatea în care au interacţionat Parlamentul, Guvernul şi societatea civilă în vederea promovării active a participării plenare a femeilor în viaţa social-politică.

În mesajul de salut adresat participanţilor la eveniment, Corina Fusu, Preşedinta OFL, a menţionat importanţa consolidării reţelelor de femei care sunt viabile doar când îşi realizează obiectivele şi răspund necesităţilor reale ale femeilor din Republica Moldova.

La eveniment au participat şi Ulziisuren Jamsran, director UN Women, Eugenia Benigni, reprezentantul Misiunii OSCE din Moldova pe problematica gender, Violeta Motulaite, Ambasadoarea Lituaniei la Chişinău, viceministrul Educaţiei Tatiana Potâng, Olga Nicolenco, expert în comunicare politică şi de gen, Alexandra Can, directorul întreprinderii Artima, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mass-media.

Women’s Democracy Network Moldova Chapter a fost creată în 2008, în colaborare cu IRI Moldova. Misiunea reţelei este de a promova interesele femeilor din toate sferele vieţii pentru a consolida participarea politică a femeilor şi dezvoltarea democraţiei autentice în Republica Moldova.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Planificarea strategică şi consolidarea capacităţilor organizaţionale în Organizaţia Femeilor Liberale Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu — în topul celor mai influenţi politicieni ai lunii februarie