Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La 8 aprilie 2012 a avut loc Conferinţa a IV-a a Tineretului Liberal din raionul Ştefan Vodă

|versiune pentru tipar||
PL / 8 aprilie 2012
Partidul Liberal

Duminică, 8 aprilie 2012 în incinta Primăriei or. Ştefan Vodă s-a desfăşurat Conferinţa a IV-a a Tineretului Liberal din raionul Ştefan Vodă. Conferinţa a ales organele de conducere şi a înaintat propuneri pentru planul de acţiuni al organizaţiei.

La conferinţă au participat 23 de delegaţi din localităţile raionului. În calitate de invitaţi, au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL din r. Ştefan Vodă Anatolie Cârnu, preşedintele Tineretului Liberal Ion Cebanu şi preşedintele Clubului Studenţilor Liberali Ion Bargan.

Ion Cebanu a atras atenţia tinerilor asupra necesităţii consolidării şi dezvoltării organizaţiei de tineret din r. Ştefan Vodă pentru a putea organiza în viitor acţiuni sincornizate la nivelul tuturor raioanelor.

Ion Bargan a menţionat că activitatea de partid ne învaţă să lucrăm în echipă, să cooperăm, calităţi care nu se promovează îndeajuns la şcoală, iar din această cauză nu avem încă o democraţie participativă dezvoltată.

Delegaţii conferinţei au înaintat două candidaturi la funcţia de preşedinte a organizaţiei: Ion Moraru şi Alexandru Topolenco. După procedura de vot, Ion Moraru a întrunit 4 voturi, iar Alexandru Topolenco 19 voturi.

În calitate de vicepreşedinţi cu vot unanim au fost aleşi Ion Moraru, Alexandru Caliman şi Alexandru Hangan. Cu votul a 13 delegaţi, secretar a organizaţiei a devenit Daniela Ţapu, în timp ce celălălalt candidat la această funcţie Alexandru Paravan a acumulat 8 voturi.

Conferinţa Tineretului Liberal din Ştefan Vodă a decis componenţa biroului şi a propus organizarea unor acţiuni consacrate aniversării a 200 de ani de la ocupaţia rusească.

Departamentul de Comunicare al Tineretului Liberal
Sursa: www.pl.md

Liberalii din Paris au comemorat evenimentele din aprilie 2009 Iniţiativa deputaţilor liberali: amenzi de până la 6000 lei pentru clienţii prostituatelor