Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Deputata Corina Fusu, în discuţie cu viceminiştrii de profil despre integrarea europeană a Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PL / 18 mai 2012
Partidul Liberal

Deputata PL Corina Fusu, co-preşedinta Comitetului de Cooperare Parlamentară UE-Republica Moldova, a prezidat reuniunea delegaţiei Parlamentului Republicii Moldova la Comitetul de Cooperare Parlamentară UE — Moldova în vederea pregătirii celei de-a cincisprezecea reuniuni a Comitetului de Cooperare Parlamentară UE — Moldova, care se va desfăşura la Bruxelles, pe 29 mai 2012.

În cadrul acestei şedinţe a avut loc un schimb de opinii cu viceminiştrii Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman şi Andrei Popov, Viceministrul Justiţiei Vladimir Grosu, Viceministrul Economiei Octavian Calmîc, Viceministrul Afacerilor Interne Iurie Cheptănaru, Directorul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei Viorel Chetraru, precum şi cu Vasile Magu, şeful Direcţiei Politici de Reintegrare, Biroul de Reintegrare, Cancelaria de Stat.

Discuţiile au vizat evoluţiile înregistrate în dialogul moldo-comunitar, cu referire la subiecte precum liberalizarea regimului de vize, Parteneriatul Estic, crearea Zonei de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător, semnarea actului de asociere cu UE. Totodată, oficialii au reiterat că la capitolul restanţe Republica Moldova are două proiecte legislative neadoptate, este vorba de reformarea CCCEC şi Legea privind egalitatea de şanse.

La finalul discuţiei, Corina Fusu a mulţumit tuturor pentru participare activă şi a promis că delegaţia Parlamentului Republicii Moldova va depune eforturi susţinute pentru a demonstra perspectiva şi aspiraţiile europene ale Republicii Moldova în faţa reprezentanţilor Parlamentului European.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Tinerii liberali din raionul Ştefan Vodă au desfăşurat campanii de salubrizare Valeriu Munteanu: O asemenea abordare nu poate fi numită Strategie, poate doar un Cod de intenţii