Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Dulciuri, jucării, cărţi pentru copiii din Mingir şi Cărpineni, raionul Hânceşti

|versiune pentru tipar||
PL / 7 iunie 2012
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a PL din raionul Hânceşti, împreună cu preşedinţii organizaţiilor primare PL din localităţile Mingir şi Cărpineni, Mihai Mircos şi Pavel Croitoru au organizat, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, spectacole pentru copiii din localităţile Mingir şi Cărpineni din raionul Hânceşti.

Ştefan Vlas, Preşedintele Filialei Teritoriale PL din raionul Hânceşti, prezent la eveniment, le-a urat copiilor o vacanţă frumoasă, plină de bucurii şi surprize. “Partidul Liberal este mereu alături de copii şi tineri. Şi de această dată ne-am dorit să-i facem pe micuţi să se bucure şi să se simtă speciali. Organizaţia Teritorială Hânceşti a Partidului Liberal şi-a propus să-i facă mai veseli pe copii în această zi. De aceea tinerii liberali i-au antrenat pe copiii prezenţi la eveniment în diferite concursuri, le-au oferit diverse premii şi neapărat dulciuri”, a precizat Ştefan Vlas.

Dulciurile, sucurile şi îngheţata au fost combinate cu surprizele oferite în cadrul concursurilor, dar şi cu atmosfera creată de clovni. “Cărţile cu poveşti au trezit un interes deosebit participanţilor. Copii prezenţi la eveniment au avut parte de diferite concursuri de ghicitori, poezie, desen pe asfalt etc. Surpriza programului au fost clovnii care au distrat copiii din localitate”, a menţionat Pavel Croitoru, lider PL din satul Mingir. Totodată, ansamblul etno-folcloric “Cişmeaua Căprioarelor” de la Liceul Teoretic Mingir a prezentat special pentru copii un program variat de cântece şi dansuri.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din raionul Hânceşti a oferit cadouri pentru copiii din familiile social vulnerabile.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

După ani de aşteptare, comuna Roşietici, raionul Floreşti are grădiniţă modernă Consolidarea Organizaţiei de Tineret a PL în raionul Cimişlia