Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Şedinţele lărgite ale Birourilor politice ale Filialelor Teritoriale PL din raioanele Cahul şi Cantemir cu participarea Preşedintelui PL Mihai Ghimpu

|versiune pentru tipar||
PL / 18 iunie 2012
Partidul Liberal

Duminică, 17 iunie 2012, a avut loc şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei Teritoriale PL din raionul Cahul cu participarea primarilor şi consilierilor din raion. La eveniment au participat Preşedintele PL Mihai Ghimpu şi Oleg Bodrug, secretar general al Partidului Liberal.

Conducerea Filialei Teritoriale PL din Cahul a prezentat informaţii cu privire la activitatea organizaţiilor primare de partid, proiectele desfăşurate, precum şi problemele care apar în activitatea curentă. Primarii şi consilierii PL s-au referit la modul cum este implementat programul şi strategia partidului la nivel local, precum şi măsurile care se impun pentru consolidarea organizaţiilor PL la nivelul raionului Cahul. Au mai fost discutate o serie de probleme locale şi regionale, fiind prezentate de către conducerea Filialei Pl din raionul Cahul soluţiile ce se impun în context.

În cadrul şedinţei Mihai Ghimpu a abordat aspecte legate de planificarea activităţii organizaţiei locale PL, importanţa colaborării reprezentanţilor administraţiei publice centrale cu cei din administraţia publică locală, descentralizarea puterii.

În aceeaşi zi, Preşedintele PL Mihai Ghimpu a participat la şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei Teritoriale PL din raionul Cantemir cu participarea consilierilor raionali şi locali, precum şi a membrilor activi din raion. În cadrul şedinţei au fost abordate aspecte legate de planificarea activităţii organizaţiilor locale de partid, proiectele de dezvoltare locală aflate în curs de desfăşurare, dar şi problemele cu care se confruntă în activitatea curentă. Totodată, participanţii la şedinţă s-au referit şi la activităţile ce se cer realizate pentru consolidarea şi dezvoltarea Filialei Teritoriale PL din raionul Cantemir.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Deputatul Boris Vieru va vorbi la Vilnius despre perspectivele integrării euro-atlantice a Republicii Moldova Deputatul Boris Vieru la NATO: Dacă integrarea euro-atlantică a Republicii Moldova ar eşua, avem la dispoziţie ultima opţiune strategică de securitate — integrarea poporului român