Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Deputatul Boris Vieru va vorbi la Vilnius despre perspectivele integrării euro-atlantice a Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PL / 15 iunie 2012
Partidul Liberal

Deputatul PL Boris Vieru participă, împreună cu o delegaţie parlamentară, la cel de-al 80-lea Seminar Rose-Roth, care se va desfăşura la Vilnius, în perioada 18–19 iunie 2012.

Seminarul cu tematica “Partenerii din Est: provocările contemporane şi perspectivele de viitor” este organizat de Adunarea Parlamentară NATO în cooperare cu Parlamentul Republicii Lituania.

Conform programului, sesiunea II din ziua de 18 iunie este dedicată situaţiei din Republica Moldova, având genericul “Moldova spre integrarea euro-atlantică”. În cadrul acestei sesiuni deputatul Boris Vieru va prezenta un discurs în care se va referi la perspectivele integrării euro-atlantice a Republicii Moldova.

La lucrările seminarului sunt aşteptaţi să participe Preşedintele Adunării Parlamentare NATO Karl A. Lamers, precum şi numeroşi demnitari, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mediului academic din Lituania, Federaţia Rusă, Belarus, Ucraina, Polonia, Norvegia.

Programul Rose-Roth, iniţiat în 1990, reprezintă un program de cooperare cu forurile legislative din Europa Centrală şi de Est şi include o serie de seminare având ca tematică probleme de securitate regională.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Eminescu comemorat de liberali Şedinţele lărgite ale Birourilor politice ale Filialelor Teritoriale PL din raioanele Cahul şi Cantemir cu participarea Preşedintelui PL Mihai Ghimpu