Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a participat la Conferinţa Teritorială a PL, filiala Donduşeni, şi la şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei PL din raionul Drochia

|versiune pentru tipar||
PL / 10 iunie 2012
Partidul Liberal

Duminică, 10 iunie 2012, Preşedintele PL Mihai Ghimpu a participat la Conferinţa Teritorială a PL, filiala Donduşeni. În debutul lucrărilor conferinţei, a fost audiat raportul privind situaţia Filialei teritoriale Donduşeni.

Ulterior, Filiala PL din raionul Donduşeni şi-a desemnat conducerea. Valeriu Racu a fost ales Preşedinte al Filialei Teritoriale PL din raionul Donduşeni, vicepreşedinţi fiind aleşi Leonid Corciumar, Liviu Scorţescu, Anatol Bojenco, Ana Melnic, iar secretar coordonator — Veaceslav Botezatu. Totodată, participanţii la conferinţă au desemnat şi membrii Biroului Permanent Teritorial.

Mihai Ghimpu a adresat un mesaj de felicitare noii conduceri a Filialei Teritoriale PL Donduşeni, dorindu-i succes în activitate pentru a realiza schimbarea până la capăt promisă cetăţenilor în campania electorală.

În cadrul Conferinţei, membrii PL au prezentat informaţii cu privire la activitatea organizaţiilor primare de partid, proiectele de dezvoltare locală aflate în curs de desfăşurare, dar şi problemele cu care se confruntă în activitatea curentă. Totodată, au fost discutate aspecte referitoare la modul cum este implementată strategia şi programul PL la nivel local, precum şi activităţile ce se cer realizate pentru consolidarea şi dezvoltarea Filialei Teritoriale PL din raionul Donduşeni.

În aceeaşi zi, Preşedintele PL Mihai Ghimpu a participat la şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei Teritoriale PL din raionul Drochia cu participarea consilierilor raionali şi locali, precum şi a membrilor activi din raion. În cadrul şedinţei au fost abordate aspecte legate de planificarea activităţii organizaţiilor locale de partid.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Iniţiativă legislativă: Liberalii propun pedepse pentru fraude în domeniul sportului Comunele Corjova şi Bălăbăneşti — printre cele mai moderne, mai salubre şi mai amenajate localităţi din raionul Criuleni