Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunele Corjova şi Bălăbăneşti — printre cele mai moderne, mai salubre şi mai amenajate localităţi din raionul Criuleni

|versiune pentru tipar||
PL / 12 iunie 2012
Partidul Liberal

Consiliul Raional Criuleni a desemnat primăriile câştigătoare în cadrul concursului raional “Cea mai modernă, mai salubră, mai amenajată localitate” şi a campaniei “Râu curat de la sat la sat”.

Premiul trei, în valoare de 6 000 lei, i-a revenit comunei Corjova, primar Gheorghe Ojog, care a acumulat 130 puncte din totalul de 170. “Sunt mulţumit de rezultatul obţinut mai ales că la acest concurs a fost mobilizat tot satul, de la mic la mare, pentru a face localitatea noastră mai curată şi mai atractivă. Anul trecut, comuna Corjova a obţinut în cadrul aceluiaşi concurs premiul I şi ne dorim ca la anul viitor să revenim pe poziţii şi să câştigăm premiul mare”, a menţionat primarul liberal Gheorghe Ojog.

Sursele financiare oferite de Consiliul Raional Criuleni vor fi direcţionate şi în continuare pentru amenajarea localităţii. “Primăria Corjova a repartizat banii în felul următor: de două ori pe lună, la fiecare casă vine un tractor închiriat de primărie şi adună gunoiul din tot satul, care, mai apoi, este transportat la gunoiştea amenajată de primărie. Mă bucură faptul că sătenii au fost receptivi la această acţiune pentru că trebuie să aibă grijă de salubritate nu doar oraşele mari din Republica Moldova, dar şi localităţile mai mici. De aceea trebuie să fim responsabili de acţiunile noastre şi să nu lăsăm gunoi”, a precizat Gheorghe Ojog, primarul liberal al satului Corjova.

De asemenea, Primarul Gheorghe Ojog a fost premiat de Consiliul Raional Criuleni pentru motivare, precum şi în semn de recunoştinţă pentru implicare în cadrul concursului “Cea mai modern, mai salubră, mai amenajată localitate”.

În cadrul aceluiaşi concurs a fost menţionată primăria comunei Bălăbăneşti şi primarul liberal Ivan Nistrean pentru schimbări calitative la capitolul salubritate. Primăria comunei Bălăbăneşti a fost premiată de conducerea raionului Criuleni şi pentru reuşite deosebite, responsabilitate şi eficacitate în cadrul campaniei “Râu curat de la sat la sat”.

Concursul raional “Cea mai modernă, mai salubră, mai amenajată localitate” şi campania “Râu curat de la sat la sat” sunt la a 10-a ediţie.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a participat la Conferinţa Teritorială a PL, filiala Donduşeni, şi la şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei PL din raionul Drochia Calvarul deportărilor: flori şi lumânări în amintirea victimelor primului val de deportări