Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Constituirea Organizaţiei de Tineret PL din raionul Teleneşti. Ion Cebanu: Să deveniţi o şcoală politică pentru viitorii politicieni!

|versiune pentru tipar||
PL / 20 iunie 2012
Partidul Liberal

A fost constituită Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din raionul Teleneşti. În cadrul Conferinţei Tineretului Liberal din raionul Teleneşti, desfăşurată duminică, 17 iunie 2012, tinerii liberali şi-au ales conducerea şi membrii Biroului Permanent.

Cu voturile celor 120 de tineri liberali, preşedinte a fost ales Andrei Gavriliţă din oraşul Teleneşti. Ludmila Stâncaru din satul Pistruieni şi Valentina Boghiu din satul Mândreşti au devenit vicepreşedinţi, iar secretar — Anastasia Carp din satul Ineşti.

La Conferinţa Tineretului Liberal din raionul Teleneşti au participat Preşedintele Tineretului Liberal Ion Cebanu şi Preşedintele Filialei Teritoriale PL din raionul Teleneşti, Valerian Bejan, vicepreşedintele raionului.

Preşedintele ales Andrei Gavriliţă le-a mulţumit tinerilor liberali pentru încrederea acordată. Andrei Gavriliţă a apreciat implicarea de care au dat dovadă tinerii în desfăşurarea diferitor proiecte, precizând că mizează şi în continuare pe activismul lor civic. “Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine şi de echipa Tineretului Liberal. Sunt sigur că în raionul Teleneşti numărul de tineri liberali va fi în continuă creştere, iar acest lucru depinde doar de noi. În perioada imediat următoare vom organiza diferite acţiuni sociale şi culturale cu implicarea tinerilor”, a menţionat Andrei Gavriliţă, Preşedintele Tineretului Liberal din raionul Teleneşti.

Prezent la eveniment, Ion Cebanu, Preşedintele Tineretului Liberal, l-a felicitat pe Andrei Gavriliţă cu ocazia alegerii în funcţia de preşedinte, dorindu-i succes şi mult curaj în activitate. “Vă felicit pe toţi deoarece aţi constituit Filiala Teleneşti a Tineretului Liberal. Organizaţia de tineret a PL nu este o simplă organizaţie de tineret, ea este formatoare a unei noi generaţii de politicieni. Organizaţiile de tineret sunt cele care dau energia necesară unui partid şi mai ales unei filiale politice. Noi nu ne dorim doar o organizaţie care va încleia afişe, care să fie activă doar în campania electorală, ci să fie o şcoală politică pentru viitorii politicieni. Aici poţi să înveţi politica din practică şi eu vă îndemn să fiţi activi, să veniţi cu diferite idei şi inovaţii, pentru a da energia necesară întregii organizaţii”, a îndemnat Ion Cebanu, Preşedintele Tineretului Liberal.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Schimb de experienţă între tinerii liberali Vicepreşedintele PL Veaceslav Untilă despre reforma care întârzie