Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Schimb de experienţă între tinerii liberali

|versiune pentru tipar||
PL / 20 iunie 2012
Partidul Liberal

Liceenii liberali din municipiul Chişinău au efectuat un schimb de experienţă cu tinerii liberali din comuna Hârtopul Mare, raionul Criuleni. La eveniment au participat circa 35 de tineri.

Dumitru Roşca, primarul liberal al comunei Hârtopul Mare, prezent la evenimentul de deschidere, a menţionat că tinerii reprezintă viitorul, de aceea ei trebuie susţinuţi şi promovaţi. “Schimbările vizibile şi pozitive din ultimii 2 ani din Republica Moldova sunt datorită tinerilor, în special a tinerilor liberali. Ei au început schimbarea şi tot tinerii liberali vor duce schimbarea până la capăt. Le mulţumesc tinerilor liberali din comuna Hârtopul Mare pentru devotament şi implicare activă în proiectele şi acţiunile pentru tineret. Sunt convins că datorită susţinerii lor am câştigat alegerile locale de acum un an”, a precizat Dumitru Roşca, primarul liberal al comunei Hârtopul Mare, raionul Criuleni în discuţia cu tinerii.

Marina Calugari, preşedinta Clubului Liceenilor Liberali, le-a povestit tinerilor liberali din Hârtopul Mare despre activitatea organizaţiei şi proiectele la care au participat liceeni liberali din municipiul Chişinău. “Suntem o forţă, suntem uniţi şi vom reuşi să facem tot ceea ce ne-am propus”, a menţionat Marina Calugari.

Preşedintele Tineretului Liberal din comuna Hârtopul Mare, Ion Puşcaş a făcut o prezentare a activităţii tinerilor liberali din localitate şi a proiectelor demarate pe parcursul ultimului an împreună cu consilierii locali liberali şi cu susţinerea primarului din localitate. “Împreună am construit staţii de aşteptare pentru transportul public, pentru ca sătenii să nu mai stea în ploaie, viscol sau pe soare în aşteptarea autocarului. Construcţia apeductului şi a reţelei de canalizare sunt proiectele de bază ale primăriei comunei Hârtopul Mare. Acestea sunt doar unele proiecte duse la bun sfârşit, dar mai urmează a fi derulate încă multe”, a precizat Ion Puşcaş, Preşedintele Tineretului Liberal din comuna Hârtopul Mare.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Raportul de activitate a Primarului Dorin Chirtoacă pentru perioada 2011–2012 Constituirea Organizaţiei de Tineret PL din raionul Teleneşti. Ion Cebanu: Să deveniţi o şcoală politică pentru viitorii politicieni!