Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Secretarii Tineretului Liberal au participat la un training de management şi comunicare

|versiune pentru tipar||
PL / 19 iunie 2012
Partidul Liberal

În zilele de 16 şi 17 iunie, Tineretul Liberal a organizat un training de management şi comunicare organizaţională pentru secretarii filialelor teritoriale din municipiul Chişinău. Obiectivul trainingului a fost de a îmbunătăţi capacităţile de management ale tinerilor liberali în cadrul proceselor decizionale interne, precum şi a abilităţilor de comunicare organizaţională şi de lucru în echipă.

Trainingul a fost susţinut de expertul în management şi comunicare din România, Richard Simioniuc, care a contribuit la valorificarea competenţelor participanţilor într-o manieră interactivă, contribuind la îmbunătăţirea culturii organizaţionale şi la consolidarea echipei.

Participanţii au fost instruiţi privind stilurile de comunicare în cadrul organizaţiei, au exersat mecanisme de depăşire a barierelor de comunicare şi au deprins tehnici de eficientizare a comunicării interne.

Ca rezultat al acestor activităţi, secretarii Tineretului Liberal din filialele capitalei au elaborat două proiecte cu rezultate pe termen lung. Proiectele vizează atât activităţi publice, cât şi măsuri practice de sporire a eficienţei organizaţiei.

Trainingul face parte dintr-un ciclu de trainguri şi seminarii continue, având obiectivul de consolidare internă şi îmbunătăţire a climatului organizaţional intern.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Deputatul Boris Vieru la NATO: Dacă integrarea euro-atlantică a Republicii Moldova ar eşua, avem la dispoziţie ultima opţiune strategică de securitate — integrarea poporului român Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federaţiei Ruse