Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Preşedintele PL Mihai Ghimpu a participat la şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei Teritoriale PL din raionul Criuleni

|versiune pentru tipar||
PL / 16 iulie 2012
Partidul Liberal

Preşedintele PL Mihai Ghimpu a participat duminică, 15 iulie 2012, la şedinţa lărgită a Biroului politic al Filialei Teritoriale PL din raionul Criuleni la care au fost prezenţi primarii şi consilierii aleşi pe listele PL din raion. La eveniment a participat şi deputatul Oleg Bodrug, secretar general al Partidului Liberal.

În cadrul şedinţei de lucru au fost discutate aspecte cu privire la activitatea organizaţiilor primare de partid din raionul Criuleni, proiectele de dezvoltare locală desfăşurate, precum şi problemele care apar în activitatea curentă. Primarii şi consilierii PL s-au referit la modul cum este implementat programul şi strategia partidului la nivel local, precum şi măsurile care se impun pentru consolidarea organizaţiilor PL la nivelul raionului.

Pe parcursul discuţiei Preşedintele PL Mihai Ghimpu a abordat diverse aspecte legate de planificarea activităţii Filialei Teritoriale PL din Criuleni, importanţa colaborării reprezentanţilor administraţiei publice locale cu cei din administraţia publică centrală, descentralizarea puterii.

Ulterior, Mihai Ghimpu a participat la Festivalul-concurs republican al interpreţilor fluierari şi formaţiilor de fluieraşi “Nistrule cu apă lină”, ediţia a VI-a, care s-a desfăşurat în satul Corjova, raionul Criuleni.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Dezbateri publice organizate de Clubul Liberal Franţa: “Rolul diasporei în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova: realităţi şi perspective” Şedinţele lărgite ale Birourilor politice ale Filialelor Teritoriale PL din raioanele Căuşeni şi Ştefan Vodă