Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa Filialei Teritoriale PL din raionul Comrat, cu participarea lui Vitalie Marinuţa

|versiune pentru tipar||
PL / 27 iunie 2012
Partidul Liberal

La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat Conferinţa Filialei teritoriale PL din raionul Comrat. La şedinţa, desfăşurată în oraşul Vulcăneşti, a participat Ministrul Apărării Vitalie Marinuţa.

Conducerea PL din raionul Comrat a prezentat raportul privind situaţia Filialei teritoriale, precum şi informaţii cu privire la activitatea organizaţiilor primare de partid. Au mai fost discutate diverse aspecte referitoare la modul cum este implementată strategia şi programul PL la nivel local, precum şi activităţile ce se cer realizate pentru consolidarea şi dezvoltarea Filialei Teritoriale PL din raionul Comrat. Un alt subiect abordat a fost cel al alegerilor din toamnă din Găgăuzia.

Membrii Filialei PL din raionul Comrat şi-au ales şi conducerea. Valeriu Pavalache a fost ales Preşedintele Filialei Teritoriale din raionul Comrat, iar secretar — Alexei Culicov. Lilia Buzagii a devenit, prin votul majorităţii, Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din Comrat.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Deputata Corina Fusu participă la sesiunea de vară a APCE Primarul liberal al satului Costeşti, raionul Ialoveni, Vasile Bortă a prezentat raportul la un an de activitate