Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia PL orăşenească din Ştefan Vodă şi-a ales conducerea

|versiune pentru tipar||
PL / 26 iunie 2012
Partidul Liberal

Duminică, 24 iunie 2012, s-a desfăşurat şedinţa organizaţiei PL orăşeneşti din Ştefan Vodă.

Potrivit ordinii de zi, la şedinţă au fost discutate probleme ce ţin de activitatea organizaţiei, alegerea membrilor Biroului permanent orăşenesc, a comisiei de cenzori şi a preşedintelui organizaţiei din oraşul Ştefan Vodă.

Participanţii la şedinţă au propus 4 candidaturi la funcţia de preşedinte al organizaţiei. Cu majoritatea voturilor celor prezenţi, în funcţia de preşedinte al organizaţiei PL din oraşul Ştefan Vodă a fost aleasă Stela Lazarev, vicepreşedinte — Lilian Zavalisca, secretar — Nicolae Cibotari.

“Noi vom depune toate eforturile pentru a duce schimbarea până la capăt”, a menţionat Stela Lazarev, preşedintele ales al organizaţiei din oraşul Ştefan Vodă. “Le mulţumesc tuturor pentru încredere şi pentru votul acordat. Vom demonstra şi în continuare că suntem o forţă şi vom reuşi să facem multe lucruri bune pentru locuitorii oraşului nostru”, a adăugat Stela Lazarev.

Vicepreşedintele organizaţiei Lilian Zavalisca le-a urat tuturor celor prezenţi succes, răbdare şi perseverenţă în activitatea lor. “Ştim că nu va fi uşor, dar ne vom strădui să ducem la bun sfârşit tot ceea ce ne-am propus să facem. Mă bucură faptul că organizaţia noastră are forţe noi. Vom continua activitatea noastră până vom reuşi să aducem bunăstare în oraşul unde noi toţi locuim, oraşul Ştefan Vodă”, a precizat Lilian Zavalisca.

Ulterior, a fost desemnată componenţa Biroului permanent şi a comisiei de cenzori a organizaţiei orăşeneşti Ştefan Vodă.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu delegaţia Parlamentului European Deputata Corina Fusu participă la sesiunea de vară a APCE