Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Echipa PLDM din Căuşeni a adus speranţă în casa Eftimiei Artemciuc

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Să facem un bine! Aşa şi-au spus membrii Organizaţiei Teritoriale Căuşeni a Partidului Liberal Democrat din Moldova, şi azi, 18 februarie, i-au dus Eftimiei Artemciuc două cuburi de lemne din stejar şi salcâm.

Eftimia Artemciuc, de 90 de ani, locuieşte în oraşul Căuşeni. Din lipsă de lemne, în această iarnă femeea nu a făcut niciodată focul în sobă. Cu efortul comun al Organizaţiei Teritoriale, Organizaţiei de Femei şi Tineretului Liberal Democrat din Căuşeni, Eftimiei Artemciuc i-au fost aduse lemne de foc şi produse alimentare, astfel că de azi bătrâna nu va mai merge să doarmă prin vecini.

Preşedinta Organizaţiei de Femei Căuşeni a PLDM, Nadejda Stâncă a declarat că acţiunea de azi nu este unica de acest fel.

“Azi am realizat un lucru frumos şi nobil. Echipa PLDM din Căuşeni va continua să identifice problemele cu care se confruntă persoanele de vârsta a III şi îi vom ajuta cu ce putem, pentru ca să-şi trăiască bătrâneţea în linişte şi pace”, a spus Nadejda Stâncă.

Sursele financiare din care s-au procurat lemnele şi produsele alimentare provin din cotizaţiile membrilor PLDM din Căuşeni.

Menţionăm că membrii PLDM întotdeauna au fost aproape de cetăţenii aflaţi în dificultate. La iniţiativa PLDM, cu suportul agenţilor economici şi al partenerilor din sectorul asociativ sunt colectate fonduri pentru a susţine familiile nevoiaşe din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

În sectorul Centru din capitală a avut loc Adunarea Generală a femeilor liberal democrate Instruiri pentru consilierii locali din Ştefan Vodă