Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

În sectorul Centru din capitală a avut loc Adunarea Generală a femeilor liberal democrate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 16 februarie curent, a avut loc Adunarea generală a Organizaţiei de Femei, sectorul Centru, a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezente 90 de doamne liberal democrate.

La lucrările conferinţei au participat, de asemenea, vicepreşedinta Parlamentului, preşedinta Organizaţiei de Femei a PLDM, Liliana Palihovici, deputatul, Iurie Chiorescu, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Centru a PLDM, Nicolae Platon.

Conform ordinii de zi, a fost audiat raportul de activitate a organizaţiei, prezentat de preşedinta acesteia, Aurelia Ciubuc, a fost aleasă noua conducere şi a fost votat biroul şi consiliul politic al Organizaţiei de Femei, sectorul Centru, a PLDM.

Preşedinta OF a PLDM, Liliana Palihovici, a mulţumit doamnelor liberal democrate pentru implicarea activă în campaniile electorale, dar şi pentru promovarea valorilor democratice.

Conferinţa a ales organele de conducere a organizaţiei. Astfel, în funcţia de preşedintă a fost realeasă, cu unanimitate de voturi, Aurelia Ciubuc, iar vicepreşedinţi au devenit: Elvira Pantea, Natalia Străjescu şi Ana Ivlev.

De asemenea, OF sector Centru a trasat priorităţile de activitate pentru perioada următoare.

La finele conferinţei, a fost ales biroul permanent şi a fost aprobată lista delegatelor la Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Femei a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

PLDM propune să fie creată o subdiviziune specială, care să lupte cu crima organizată Echipa PLDM din Căuşeni a adus speranţă în casa Eftimiei Artemciuc