Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

În sectorul Râşcani din capitală a avut loc Adunarea Generală a femeilor liberal democrate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 8 februarie curent, a avut loc Adunarea generală a Organizaţiei de Femei, sectorul Râşcani, a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezente 60 de doamne liberal democrate.

La lucrările conferinţei au participat, de asemenea, vicepreşedintele Parlamentului, Liliana Palihovici, preşedintele fracţiunii PLDM în CMC, Ghenadie Dumanschi, directorul Agenţiei de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Liliana Bolocan, şi directorul general al Biroului Naţional de Statistică, Lucia Spoială.

Conform ordinii de zi, a fost audiat raportul de activitate a organizaţiei, prezentat de preşedintele acesteia Jana Buliga, şi a fost aleasă noua conducere.

Jana Buliga a declarat că, într-o perioadă scrută de timp, Organizaţia de Femei din sectorul Râşcani, a obţinut succese marcante. La rândul său, Preşedintele OF a PLDM, Liliana Palihovici, a calificat activitatea OF Râşcani ca fiind una prodigioasă.

Conferinţa a ales organele de conducere a organizaţiei. Astfel, în funcţia de preşedinte a fost realeasă, cu unanimitate de voturi, Jana Buliga, iar vicepreşedinţi au devenit: Svetlana Iliev, Valentina Racu, Angela Zapolchi.

De asemenea, organizaţia de femei din sectorul Râşcani a trasat priorităţile de activitate pentru perioada următoare.

La finele conferinţei, a fost ales biroul permanent şi a fost aprobată lista delegatelor la Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Femei a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

PLDM va propune instituirea Zilei Naţionale a Culturii În municipiul Chişinău a fost constituită Asociaţia Pedagogilor Liberal Democraţi