Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Copiii din Beriozchi au un teren nou de joacă

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 mai 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 19 mai curent, în localitatea Beriozchi din Anenii Noi a fost dat în folosinţă un nou teren de joacă pentru copii.

Aceasta a fost posibil graţie îniţiativei conducerii Organizaţiei Teritoriale Anenii Noi a PLDM şi cu suportul nemijlocit al membrilor OT, dar şi al unor reprezentanţi ai sectorului privat.

Potrivit lui Ion Gnilenco, secretarul OT Anenii-Noi a PLDM, această acţiune va avea şi continuitate, liberal democraţii angajându-se să contribuie la renovarea şi dotarea grădiniţei din localitate.

Gnilenco le-a dorit copiilor prezenţi la ceremonia de inaugurare a terenului de joacă mult succes şi o vacanţă frumoasă.

De asemenea, Gnilenco a menţionat că generaţia tânără are nevoie de atenţie şi susţinere. “Vom încerca să ajutăm pe cât e posibil la îmbogăţirea fondului de carte a bibliotecii, precum şi la procurarea echipamentului necesar pentru activitatea Centrului de Creaţie din localitate”.

La 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copiilor, OT Anenii Noi a PLDM, cu suportul agenţilor economici, preconizează să desfăşoare acţiunea “Copii sînt viitorul nostru”.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici a participat la lansarea Programului “Femeile în afaceri” Alexandru Cimbriciuc participă la sesiunea Adunării Parlamentare NATO