Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Alexandru Cimbriciuc participă la sesiunea Adunării Parlamentare NATO

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 mai 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc, în calitatea sa de vicepreşedinte a Comisiei parlamentare pentru securitate naţională şi ordine publică, participă la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare NATO. Reuniunea se desfăşoară la Tallinn, Estonia, în perioada 25–29 mai 2012.

Potrivit programului, pe parcursul sesiunii va avea loc prezentarea rapoartelor de către cele 5 comisii şi 8 subcomisii, care acoperă principalele provocări politice şi de securitate cu care se confruntă ţările aliate şi Alianţa Nord Atlantică.

De asemenea, în cadrul sesiunii, delegaţii vor întocmi rapoarte privind problemele critice care afectează la moment Alianţa Nord Atlantică şi vor pregăti recomandări cu referire la politicile de securitate, pentru a fi votate de adunarea în plen a celei de-a 58-a Sesiune Plenară a AP NATO din Praga, Republica Cehă (9–13 noiembrie 2012).

La sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare NATO s-au întrunit 257 parlamentari naţionali din cele 28 state membre NATO, 14 delegaţii asociate din Europa centrală şi de est, Ucraina şi Federaţia Rusă, 4 delegaţii asociate Mediteraneene şi 7 delegaţii de observatori parlamentari.

Participarea Republicii Moldova la Sesiunea Adunării Parlamentare NATO de la Tallinn 2012 va asigura crearea contactelor şi înţelegerii interparlamentare, aprofundarea parteneriatelor şi promovarea înţelegerii despre NATO.

Sursa: www.pldm.md

Copiii din Beriozchi au un teren nou de joacă TLDM a lansat Şcoala de Studii Europene