Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a participat la lansarea Programului “Femeile în afaceri”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 mai 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova, vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, a participat pe 22 mai la lansarea Programului “Femeile în afaceri”. Programul vine să susţină plenar femeile interesate de businessul mic şi mijlociu, de serviciile de consultanţă acordate în domeniu.

În cadrul discuţiilor a fost prezentat Programul “Femeile în afaceri”, obiectivele şi strategia de susţinere a femeilor în domeniul antreprenoriatului şi au fost prezentate mai multe puncte de vedere cu privire la rolul femeii în societate, business şi viaţa politică.

În cuvântul de salut, Liliana Palihovici a mulţumit Guvernului Suediei pentru finanţarea Programului “Femeile în afaceri” şi pentru suportul constant acordat Republicii Moldova în dezvoltarea domeniilor de interes prioritar şi a asigurat că eforturile instituţiilor statului vor fi conjugate pentru atingerea obiectivelor propuse.

“Fiecare a patra întreprindere mică şi mijlocie din Moldova este condusă de o femeie antreprenor. Aproape 70 la sută din femeile antreprenor au studii superioare. Avem femei foarte responsabile, muncitoare, profesioniste, perseverente, care pot contribui eficient la promovarea reformelor economice în Moldova”, a menţionat Liliana Palihovici.

Directorul regional Caucaz, Moldova şi Belarus al BERD, Paul-Henri Forestier, a spus că “este prioritară susţinerea ţărilor în curs de dezvoltare şi sprijinirea iniţiativelor bune, care aduc profit şi contribuie la dezvoltarea economică a statului”.

Programul “Femeile în afaceri” este o iniţiativă susţinută financiar de Guvernul Suediei, care va fi implementată timp de 3 ani şi va oferi asistenţă a peste 90 de afaceri mici şi mijlocii în Moldova.

Sursa: www.pldm.md

TLDM a participat la lucrările Consiliului Studenţilor Democraţi Europeni Copiii din Beriozchi au un teren nou de joacă