Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la şedinţa Consiliului Politic Naţional al PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 13 octombrie curent, la Chişinău, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional (CPN) al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). La şedinţă au mai participat deputaţii şi miniştrii liberal democraţi, precum şi factorii decizionali din cadrul executivului.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a prezentat un raport despre activitatea partidului şi a punctat sarcinile formaţiunii pentru perioada imediat următoare.

CPN a discutat şi aprobat programul de activitate a formaţiunii, care prevede extinderea şi consolidarea structurilor teritoriale şi instruirea continuă a membrilor de partid. Liderul PLDM a subliniat faptul că partidul trebuie să devină o adevărată şcoală pentru viitorii manageri şi politicieni.

În cadrul şedinţei s-au făcut modificări la componenţa nominală a Consiliului Politic Naţional. Astfel, pentru acţiuni incompatibile cu normele statutare, Valeriu Cosarciuc şi Pantelei Sandulache şi-au pierdut calitatea de membri de partid.

Consiliul a discutat şi aprobat structura şi denumirea celor 20 de departamente de specialitate din cadrul partidului.

La propunerea preşedintelui PLDM, Vlad Filat, CPN l-a ales pe Grigore Belostecinic, rector al ASEM, în funcţia de vicepreşedinte al partidului, responsabil de domeniul educaţiei.

Sursa: www.pldm.md

Reuniunea Grupului PPE în EURONEST Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Femeilor din mediul rural