Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Femeilor din mediul rural

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 15 octombrie în lume este marcată Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. În Moldova noi celebrăm astăzi femeile de la sat şi mă gândesc, în primul rând, la mamele noastre, la bunicile şi la rudele noastre din mediul rural. Gândul îmi este şi la femeile din satele noastre, femei care profesează, la îndeletnicirile şi situaţiile sociale pe care le au: de la femeia-lider până la femeia-casnică.

Preocuparea noastră este să investim mai mult în femeile din mediul rural, să protejăm drepturile lor şi să le îmbunătăţim statutul. Fac apel către întreaga societate să sprijine femeile din mediul rural, să asculte vocile şi ideile lor, pentru a ne asigura că politicile răspund nevoilor.

Ceea ce vreau să vă mai transmit este asigurarea noastră că preţuim toate lucrurile bune pe care le faceţi. La rându-ne, vreau să vă spun că lucrăm aici, la Chişinău, cu încrederea că ceea ce facem împreună vă poate ajuta.

Sunt de acord că, poate, lucrurile nu se schimbă atât de repede cum o meritaţi. Însă, am convingerea că există progres şi putem observa asta când vedem cum copiii merg mai departe decât părinţii lor…

Sunt alături de Dumneavoastră şi puteţi conta pe înţelegerea şi sprijinul meu şi al întregii echipe.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă cu privire la şedinţa Consiliului Politic Naţional al PLDM Liliana Palihovici şi Ivan Ionaş au efectuat o vizită de lucru în com. Cărpineni, r-nul Hânceşti